Kur vjen koha për fotografitë e fejese tuaj, pse të uleni dhe të prisni për atë çfarë do të vijë. Sigurish se lokalet  ose objektet e bukurua mund të ofrojnë një pamje të bukur të fotografive tuaja, por kto nuk mund të krahasohen me atë që ofron nëna natyrë. Duke filluar me perëndimin e diellit që janeë mahnitëse deri tek fushat me lule, dhe me këtë pamje, fotot tuaj nuk ka  mundesi të duken keq. Prandja nëse ju jeni duke bërë përgatitjet për fotografitë e fejesës apo edhe dasmës tuja, ju lutemi t’i hidhni nje sy këtyre 11 fotografive të mrekullueshme të cifteve që kanë zgjedhur fotografet e 500px photographers për të bërë fotgrafitë e tyre të paharrueshme.

1. Fushë me tulipane

2. Lart në ajër

3. Gjungel në Phuket, Thailand

4. Puthje në perëndim të diellit

5. Dashuri nënujore 

6. Fushë me lule, Iceland

7. Plazh në Spanjë

8. Skifter fejesa!

9. Kulla Eiffel, Paris

10. Në borë 

11. Tramvaj, Kinë

Burim: https://500px.com/