Seksi në dush! Mund ta urreni ose mund ta dashuroni, por e sigurtë është se keni një mendim rreth tij. Sot, do merremi me vajzat në veçanti. Ç’mendoni se ju kalon atyre nëpër mend gjatë asaj kohe? Hidhini një sy listës më poshtë dhe shihni nëse e gjeni veten diku!Ç'mendojnë vajzat për seksin në dush

1.

„Zot të lutem bëj që të mos rrëzohem! S’dua të vdes lakuriq!“

2.

„Më duket se ka mbetur qime flokësh tek vithet e mia. Bëj që të zhduken nga aty!“

3.

„Ndërrova mendje! A mund të kthehemi në shtrat të lutem?“

4.

„Pse kam shishe shamposh bosh?“

5.

„Ku supozohet t’i çoj këto flokë?“

6.

„A quhet bisedë e pistë dhe pse jemi duke bërë dush?“

7.

„Seksi në dush është sport olimpik. Kam nevojë të stërvitem akoma.“

8.

„Sa shumë ujë i shkuar dëm. Kushedi sa vjen fatura këtë muaj!“

9.

„Si do dalim që këtu? Të dal unë e para pastaj ti pas 5 minutash?“

Burimi: Cosmopolitan