Ato femra që kanë probleme me lëkurën e fytyrës, pezmatim dhe ndezje- i dinë vuajtjet dhe frustrimin nga procesi i gjatë i shërimit.

Por çka nëse ju themi se shërimi juaj mund të jetë më i shpejtë dhe aspak i komplikuar? Një grua bëri një zbulim duke eksperimentuar me mjaltë dhe postoi foto çdo javë gjatë trajtimit duke paraqitur përmirësime të konsiderueshme të lëkurës në çdo foto.

Pas shumë problemeve dhe kontrolleve mjekësore, pas provave me krema steroidesh, ajo vendosi të braktisë këtë praktikë që ia porositën mjekët pasiqë terapia nuk sillte rezultate.

Truku është në aplikimin e një shtrese mjalte në fytyrë, duke e lënë ashtu për tre orë. Metodë që rezultoi e suksesshme jo vetëm tek një pacient por tek të gjithë që e provuan. Nuk është e mirë vetëm për pezmatim por edhe për puçrra për shkak të veçorive antibakteriale të mjaltës.

Nuk po ju inkurajojmë që të braktisni kontrollet dhe këshillimet mjekësore por nëse terapia juaj nuk ka rezultate atëherë është mirë të provoni mjaltën si alternativë./kosovarja.ch/