Fjalor Gjermanisht Shqip

Nepermjet ketij fjalori mund te perktheni fjale, fraza, fjali, apo paragrafe nga Shqip ne Gjermanisht dhe anasjelltas. Shkruani tekstin ne kutine majtas dhe klikoni ne butonin “Perkthe”. Per te ndryshuar drejtimin e perkthimit nga Fjalor Gjermanisht Shqip, ne Fjalor Shqip Gjermanisht klikoni ne rreshtin perkates.
Per versionin me ze te mundesuar nga google klikoni ketu.


Te Gjitha Te Drejtat E Rezervuara © TiranaChat.Net 2003-2011 Privacy Policy