Ballina | Lajme | Fëmijët janë ardhmëria jonë! /foto/

Fëmijët janë ardhmëria jonë! /foto/

Madhësia e germave: Decrease font Enlarge font
Fëmijët janë ardhmëria jonë!  /foto/

 

Presheva.com në Facebook ka arkivën më të madhe të fotografaive të ndryshme si dhe komunitetin më të madh me rreth 16.000 miq. Pas konkursit "Fëmiu fotogjenik 2011", deri tani në albume janë grumbulluar mbi 1000 fotografi të fëmijëve. 

Të gjithë ata që dëshirojnë ta pasurojnë albumin e tyre me fotografi të ndryshme të cilat përditsohen çdo ditë me fotografi dhe video më të reja, ju sygjerojmë të pëlqeni faqen e fansave në Facebook të Presheva.com në adresën www.facebook.com/preshevacom

Për ta harruar përditshmërinë me probleme dhe politikën e njejtë, kemi vendosur ti kushtojmë pak kujdes fëmijëve duke iu prezantuar vetëm një pjesë të mijëra fotografive:

Bëhu edhe ti pjesë e Komunitetit.

 

atikulli

Regjistrohuni për komente Komente (0 Publikuar)

Total: | Treguar:

Publikoni komentin tuaj

  • Dërgo email miqëve Dërgo email miqëve
  • Verzioni për printim Verzioni për printim
  • Vetëm tekst Vetëm tekst

Vlerëso këtë artikull

2.20
Presheva Web Portal